ZENE   
Rainbow Party 2022.07.23.
Rainbow Party 2022.07.23.

BUDAPEST PRIDE FELVONULÁS HIVATALOS AFTERPARTY
A Budapest Pride mindig felhőtlen hangulata idén sem ér véget a felvonulással: a város ezerszínű aftere, a Rainbow Party újra beveszi magát a Budapest Parkba. Hagyd kint a valóságot, de hozd a kedvenc szetted, a barátaidat, a szerelmedet, a jó hangulatokat, és talán mondanunk sem kell, itt nem kell semmiféle szerepet játszanod, mert mindenki önmaga lehet.

A buli jelentősége az aktuális politikai helyzet fényében különösen nagyra nőtt, hiszen ez egy adománygyűjtő buli is egyben, aminek a bevételeit a jövő évi Budapest Pride Felvonulásba forgatjuk.

Szóval ha tehetitek, ne siessetek haza a felvonulás után, hanem gyertek velünk tovább, mert négy helyszínen négyféle élmény robban ránk, de lehet, hogy még annál is több a rengeteg ismerőssel, még ismeretlen ismerőssel, illetve több tucat DJ-vel, drag queennel és vogue táncossal, akiknek egyetlen missziója lesz: úgy ránk szabadítani a boldogságot, hogy abból még minimum egy évig feltöltve legyünk.

Fellépők: (folyamatosan bővül): Barbad, CRB, Drag Queen Hungary, Fr33skid, Garcons pres. Daniel Dash, Ludus, Mettyu, Steiner Kristóf és Nimrod Dagan, Technokool, Vogue Ball Show by Daniel Moritz, Zora

Ha elfáradtál a táncolásban, látogasd meg az Alternatíva Alapítvány ingyenes és anonim HIV és STI szűrőállomását. A rendszeres tesztelés életet ment!

Téged is vár az év legnagyobb LMBTQ bulija, szerezd be a jegyed minél hamarabb! Belépőjegyeddel Magyarország egyik legismertebb LMBTQ civil szervezetét, a Budapest Pride-ot támogatod.

Bookmark and Share
Budapest Park, Budapest
Esemény időpontja
   Július 2022
22.07.23. 22:00 (Szo)


© Copyright 2001-2022 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX